Beginnerscursus (op dit moment niet beschikbaar)

Wil je meer dan alleen meevliegen en wil je zelf de stuurknuppel in handen nemen? Nog niet voldoende overtuigd om volledig lid te worden? Of heb je gewoon zin in leuke week van je zomervakantie? Dit jaar organiseert Stabilo weer een speciale beginnerscursus voor slechts €199,- .

Wat houdt de cursus in:

10 Lesvluchten

Je gaat zelf ervaren hoe het is om een (zweef)vliegtuig te besturen! Je mag meteen voorin het vliegtuig stappen en krijgt direct de stuurknuppel in handen! Samen met een ervaren instructeur ga je stap voor stap de wondere wereld boven Nijmegen ontdekken. Binnen drie dagen proberen we je (als het weer het toelaat) 10x de lucht in te sturen om de basisvaardigheden aan te leren. Geloof ons, een ervaring die je nooit… nooit zult vergeten!!!

Stukje Theorie

Hoe vliegt een zweefvliegtuig? Kan dat überhaupt zonder motor?! Wat als de wind wegvalt en waarmee bestuur je zo’n ‘kist’ nou eigenlijk? Dit zijn vragen die beantwoord worden bij de essentiële theorielessen. Deze kennis is hard nodig als je echt wilt leren vliegen, dus we beginnen elke ochtend met een klein uurtje theorie (het moet wel leuk blijven hè).

Camping

Aan de rand van onze startbaan ligt de camping. Met een warme douche in de ochtend word je ’s ochtends al in de wolken wakker! Naast het vliegen is er natuurlijk ook een avondprogramma! Aan het eind van de cursus sluiten we af met een BBQ. Ontbijt en lunch zijn inclusief en gezamenlijk avondeten wordt verzorgd (niet inbegrepen, low budget) en er is ruim gelegenheid om onder het genot van een biertje na te genieten van de vliegdag.

 

Tot slot krijg je de bij de theorielessen horende syllabus, een logboek (vluchtnotities) en word je voor drie dagen verzekerd bij de KNVvL.

En mocht deze cursus je goed bevallen en word je lid van de vereniging, dan wordt een deel van de cursuskosten verrekend met je contributie

Aanmelden

Helaas wordt er op dit moment geen beginnerscursus georganiseerd. Mocht dit veranderen dan kunt u dit terug vinden op deze website. Excuses voor het ongemak, ook wij balen hier van!